Betonreparatie / betoninjecties

Beton heeft, net al andere bouwmaterialen, het eeuwige leven niet. Een betonreparatie kan noodzakelijk zijn. Van buitenaf aangetast door ouderdom, door luchtverontreiniging, of door weer en wind. Van binnenuit door roestende wapening. Bijvoorbeeld, want er zijn nog veel meer oorzaken van betonproblemen. Ook de samenstelling van het beton kan problemen opleveren waardoor een betonreparatie noodzakelijk is.

Het meest voorkomende probleem is de roestende bewapening die het beton aantast en die leidt tot wat vaak ‘betonrot’ wordt genoemd in de volksmond. De Kwaaitaalvloeren zijn daarvan een bekend voorbeeld. Het betonijzer van de wapening in die vloeren wordt aangetast door chloriden in het beton. Het ijzer zet uit en breekt het beton af. Het is een voorbeeld uit vele, want beton was dan al wel bij de Romeinen al bekend, in de loop van de tijd is er volop geëxperimenteerd met de samenstelling ervan.

Beton is gevoelig voor slijtage of verzakking, denk aan vloeren, en voor zuren. Daarnaast veroudert het, zoals elk bouwmateriaal. Een betonreparatie zal uw schade herstellen.

Mogelijkheden betonreparatie:

  • diagnose vooraf, oplossing kiezen;
  • handmatige betonreparatie;
  • injecteren (betoninjecties, metselwerk ook);
  • waterdicht afwerken, pleisteren;
  • overige technieken.

Twijfel over welke aanpak de beste resultaten op zal leveren? Aarzel niet en bel: 030-2411517.

Diagnose vooraf/professioneel oordeel betonreparatie:

Kleine handmatige reparaties kunnen op afstand worden beoordeeld en begroot, op basis van goed fotomateriaal en andere relevante informatie. Gecompliceerde of meer omvangrijke reparaties vragen om persoonlijk contact. Een van onze specialisten komt langs om de situatie ter plekke te beoordelen. Op basis daarvan doen wij u een constructief voorstel. Op basis van een solide ‘Plan van Aanpak’, uiteraard.

Resultaat staat voorop.

Geïnteresseerd in een betonreparatie?
Een ervaren professional neemt contact met u op als u ons contactformulier invult. U kunt natuurlijk ook bellen met 030-2411517, dan kunnen we meteen concreet worden.

©2019 Soil-ID    -     Disclaimer    -    Webdesign: Webton.nl