Technieken

Onze specialisten beschikken over tal van mogelijkheden om bouwputlekkages te stoppen. We beginnen in alle gevallen met een gedegen onderzoek: waar komt de overlast vandaan, wat is de oorzaak? Zelfs als de bron ogenschijnlijk gemakkelijk te herkennen valt, kijken we toch verder. Is er geen tweede oorzaak? Hoe heeft het kunnen ontstaan? Wat is de kans op herhaling?

Door verder te kijken dan onze neus lang is, beperken we niet alleen de schade die al is ontstaan, maar zullen we schaalvergroting of herhaling in de toekomst voorkomen. Is de oorzaak gevonden en zijn eventuele risico’s op herhaling herkend?
Dan weten we genoeg. We ontwikkelen een actieplan dat onmiddellijk wordt uitgevoerd. Daarbij maken we zoveel als mogelijk is, gebruik van materieel en mankracht die op de bouwplaats voorhanden zijn.

We lassen (eventueel onder water), injecteren met waterwerende gels, of met speciaal voor dit doel bestemde PUR-schuimen. In andere gevallen kiezen we voor Dämmer-oplossingen, als die effectiever zijn. De aard en oorzaak van het lek bepaalt voor welke techniek we kiezen.

Onze teams zijn gepokt en gemazeld in dit specialisme. Ze zullen niet opgeven voordat ze de zaak onder controle hebben.
Hoe groter en hoe gecompliceerder een bouwproject, hoe meer kans op vochtproblemen. In die omstandigheden is het nemen van voorzorgsmaatregelen verstandig. Kijk op preventief.

Interesse?
Stuur een mail of beter nog: bel 030-2411517, dan kunnen we meteen concreet worden. Of vraag een deskundig en constructief advies.

©2019 Soil-ID    -     Disclaimer    -    Webdesign: Webton.nl