Optrekkend vocht/vochtwering

optrekkend-vochtOptrekkend of doorslaand vocht tast muren, plafonds en vloeren aan. Met als resultaat: een slecht leefklimaat en daarnaast waardedaling van het betreffende pand. Behang valt van muren, pleisterwerk verpulvert, schimmels ontwikkelen zich voorspoedig en er bloeien bloemen van zout op de muren. De aangetaste ruimten en alles wat zich daarin bevindt, begint muf te ruiken. Muren zijn vochtig en klam. In woningen worden meubels, stoffering en kleding aangetast, in bedrijven zullen opgeslagen voorraden of productiemiddelen door het vocht bederven. Vochtige lucht laat zich moeilijker verwarmen. Terwijl de energiekosten stijgen zal de ruimte niet drooggestookt kunnen worden.

De oorzaak kan gelegen zijn in optrekkend grondwater, de niet waterdichte constructie van een kelder, maar doorslaand vocht kan even goed een oorzaak zijn. Hoe dan ook: een binnenklimaat moet droog zijn. Optrekkend of doorslaand vocht moet daarom professioneel en duurzaam worden bestreden. Effectieve vochtwering is de oplossing.

Professionele vochtwering

We bestrijden de  problemen met injecties van vochtwerende gels die zich in de muren verspreiden en daar een waterdicht scherm vormen. Resultaat staat voorop.

Geïnteresseerd in onze vochtwering diensten?

Stuur een mail of beter nog: bel 030-2411517, dan kunnen we meteen concreet worden.

©2019 Soil-ID    -     Disclaimer    -    Webdesign: Webton.nl