Kelders

Menig kelder is niet waterdicht, maar dat blijkt pas als het grondwaterniveau stijgt of als zakwater de vochtdichtheid van de kelder op de proef stelt. Betonnen of gemetselde wanden en vloeren krijgen dan te maken met optrekkend of doorslaand vocht. De overgang van de keldervloer en de –wand, de kimnaad, kan kwetsbaar zijn en vocht door laten. Een vochtige kelder is minder geschikt voor de opslag van papier of andere producten en daarom zal het vochtprobleem bestreden moeten worden. Soil-ID Vochtbestrijding kan de kelder waterdicht maken.

De oplossing zal sterk afhankelijk van de aard van de lekkage en van de constructie van de kelder. In veel gevallen zal een zorgvuldig uitgevoerd injectieplan in wanden en/of vloeren voldoen om het probleem op te lossen. In andere gevallen is het noodzakelijk de cementdekvloer gedeeltelijk te verwijderen. Kimnaad problemen, de aansluiting tussen wand en vloer is lek, worden aangepakt door de stenen of beton gedeeltelijk weg te frezen en een nieuwe verbinding tussen vloer en wand te maken.

Wat de oorzaak van het probleem mag zijn, wij zijn in staat om het op te lossen. Met die methode of techniek die de meeste kans op succes biedt, de minste overlast geeft en die voor de laagste kosten kan worden gerealiseerd. Resultaat staat voorop.

Interesse?

Stuur een mail of beter nog: bel 030-2411517, dan kunnen we meteen concreet worden.

©2019 Soil-ID    -     Disclaimer    -    Webdesign: Webton.nl