Referenties

De dagelijkse praktijk van Soil-ID Vochtbestrijding: acute bestrijding van een bouwkuiplekkage en op de terugweg, als er nog tijd over is, bij een particulier met enkele gerichte injecties een kelder van een vochtprobleem verlossen.

Bij sommige grote projecten, zoals het omvangrijke Cromme Lijn-project in Delft, richten voor de complete bouwperiode een werkplaats in. Dan nemen we maatregelen om lekkages te voorkomen die te voorzien zijn. Spontane lekkages kunnen we gemakkelijker bestrijden omdat we het werk en de omstandigheden al kennen en vanuit de goed ingerichte werkplaats opereren.

Bij een groot renovatieproject aan de Marnixkade in Amsterdam injecteerden we preventief onder fundering zodat de bewoners droge voeten houden.

In Amersfoort en andere plaatsen verharden we de grond met waterglasinjecties zodanig dat er pal naast belendingen loodrecht kan worden afgegraven zonder instortingsgevaar.

In Rotterdam waren we onder meer betrokken bij de renovatie en uitbreiding van het NAI, Nederlands Architectuur Instituut. Met doelgerichte injecties voorkwamen we lekkages bij de constructie van trekpalen in de kelder.

In Den Haag maakten we het mogelijk om trekankers, 6 meter onder Hofvijver niveau te plaatsen. Ook preventief dus. De locatie: het Mauritshuis. Volker Staal en Funderingen en wij leverden, helemaal in de geest van het museum, een meesterwerk af.
Haarscheuren in beton die lekkages opleveren is routinewerk, maar een complete vloer in een parkeerkelder helemaal voorzien van een chemisch scherm is wel uitzonderlijk.

Over alle lekkende bouwkuipen en andere acute problemen kunnen we geen mededelingen doen. We respecteren de privacy van deze opdrachtgevers.

Overzicht

©2019 Soil-ID    -     Disclaimer    -    Webdesign: Webton.nl