Vochtbestrijding Amsterdam

Heeft u last van bouwputlekkages of vochtproblemen binnen uw bouwproject? Soil-ID Vocht bestrijdt vochtproblemen in de regio Amsterdam. We zijn gespecialiseerd in bouwkuip-/bouwputlekkages en vochtbestrijding binnen de zakelijke sector.

Ons werkterrein in Amsterdam

Vochtproblemen kunnen leiden tot schade en waardevermindering van uw gebouwen. Het snel en effectief oplossen van vochtproblemen vereist deskundigheid. Soil-ID Vocht verzorgt vochtbestrijding in Amsterdam en heeft ervaring binnen de zakelijke sector. Wij identificeren de oorzaken achter uw vochtproblemen en lossen deze vakkundig op.

Bekijk hoe wij u van dienst kunnen zijn

De vochtoorzaken en vochtbestrijding in Amsterdam

Vochtproblemen kunnen meerdere oorzaken hebben. Zo kan er sprake zijn van optrekkend vocht uit de bodem of doorslaand vocht uit muren, daken en kozijnen. Optrekkend vocht ontstaat door de vochtabsorberende werking van poreuze bouwmaterialen zoals cellenbeton, baksteen en gips. Het vocht komt uit de bodem in muren terecht en verslechtert hierdoor het woonklimaat van panden.

Doorslaand vocht is het gevolg van weersinvloeden zoals temperatuurverschillen, regen, wind en sneeuw. Bouwmaterialen krimpen en zetten weer uit. Hierdoor ontstaan er geleidelijk scheuren en kieren in uw muren die zich vullen met vocht.

Vochtbestrijding Amsterdam

Soil-ID Vocht bestrijdt uw vochtproblemen van binnenuit. We maken vloeren en muren in Amsterdam waterdicht met vochtwerende gels. Het op de juiste wijze injecteren van muren en vloeren vereist de nodige kennis en expertise.

Kelderlekkage Amsterdam

De experts van Soil-ID Vocht maken uw pand vochtvrij en helpen u bij een diversiteit aan vochtproblemen. Heeft u last van een kelderlekkage in Amsterdam? Dan verzorgen wij een kelderafdichting op maat.

Vochtpreventie Amsterdam

Beter nog dan het oplossen van vochtproblemen, is om ze te voorkomen. Soil-ID Vocht biedt verschillende preventiemaatregelen in Amsterdam en adviseert u over de optimale constructie, materialen en bouwmethode. Zo vermijdt u vochtschade in een vroeg stadium en bespaart u op lange termijn tijd en geld.

Zakelijke vochtwering partner in Amsterdam nodig?

Soil-ID Vocht is uw partner op het gebied van vochtbestrijding in Amsterdam. Wij gebruiken kwalitatief hoogwaardige materialen en technieken. Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact op voor een offerte. Graag komen wij bij u langs in Amsterdam om vochtproblemen in kaart te brengen en u te adviseren over de mogelijkheden.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op

©2019 Soil-ID    -     Disclaimer    -    Webdesign: Webton.nl