Vochtbestrijding Arnhem

Vochtproblemen in een bouwput, bouwproject of bestaande bouw (kelder)? Schakel Soil-ID Arnhem in voor een snelle en adequate oplossing.

Ons werkterrein in Arnhem

Soil-ID is gespecialiseerd in bouwputlekkages, vochtbestrijding en vochtpreventie. We zijn ervaren binnen de zakelijke sector. U kunt ons voor zakelijke opdrachten inschakelen.

Bekijk hoe wij u van dienst kunnen zijn

Vochtproblemen in Arnhem?

Wanneer u vochtproblemen constateert bij uw bouwprojecten in Arnhem, is het zaak om snel te handelen. Hoe eerder de problemen worden verholpen, hoe kleiner de uiteindelijke vochtschade zal zijn. Veel vochtschade komt tot uiting in schade aan vloeren, behang, pleisterwerk en muren.

Soil-ID Vocht meet uw projectgebouwen door op de aanwezigheid van optrekkend vocht of doorslaand vocht. Onze medewerkers hebben ervaring met het oplossen van vochtproblemen in Arnhem en maken uw gebouw of bouwput graag vochtvrij.

Kelderlekkage verhelpen?

Vochtschade is niet alleen voorbehouden aan muren en vloeren. Ook in kelders in Arnhem is er sprake van kelderlekkage. Soil-ID Vocht verzorgt op aanvraag een kelderafdichting, waarmee vochtproblemen tot het verleden behoren.

Vochtpreventie voor uw constructie

Soil-ID Vocht kan u op maat adviseren over de optimale preventieve oplossingen voor uw situatie. Wij nemen hierbij factoren zoals de bouwmethode, constructie en materialen mee.

Zakelijke partner nodig?

Zoekt u een dienstverlener op het gebied van vochtbestrijding in Arnhem? Wij informeren u over de actuele staat van panden en bieden oplossingen voor de vochtproblemen van uw bouwproject.

Neem vrijblijvend contact met ons op

©2019 Soil-ID    -     Disclaimer    -    Webdesign: Webton.nl