Vochtbestrijding Breda

Soil-ID Vocht kunt u inschakelen voor vochtwering in Breda. Onze dienstverlening bieden wij aan voor gebouwen in aanbouw en panden waar reeds in gewoond of gewerkt wordt.

Ons werkterrein in Breda

Soil-ID Vocht verhelpt bestaande vochtschade en helpt nieuwe schade voorkomen door preventieve maatregelen en voorlichting. Wij zijn actief in de zakelijke sector en werken samen met onder andere aannemers en haar bouwconstructeurs.

Bekijk hoe wij u van dienst kunnen zijn

Vochtbestrijding in Breda, de thuisbasis van Soil-ID Vocht

Soil-ID Vocht is gevestigd in Breda in Utrecht. We passen onze ervaring en expertise toe in verschillende bouwprojecten.

Eén van onze specialismen: kelderlekkages

Heeft u een kelderlekkage in Breda? Dan maken wij deze ruimte vochtvrij en treffen we maatregelen om te voorkomen dat u opnieuw last krijgt van een kelderlekkage.

Uw vloeren en muren in Breda weer vochtvrij

Optrekkend vocht ontstaat door vocht dat vanuit de grond in uw vloeren en muren trekt. Doorslaand vocht wordt veroorzaakt door weersomstandigheden. Door deze vochtproblemen kunnen bouwmaterialen uitzetten en krimpen, waarna in de ontstane gaten vocht kan kruipen. In veel gevallen kunnen wij als onderdeel van de vochtwering deze gaten vullen met injectievloeistof. Waar nodig zetten wij ook andere technieken in om vochtproblemen te verhelpen.

Onze vochtbestrijding in Breda ook voor panden in aanbouw

Een pand moet natuurlijk vochtvrij worden opgeleverd. Ook voor panden in aanbouw lossen wij vochtproblemen als optrekkend vocht in Breda op. Daarnaast kunnen wij u adviseren over vochtbestendig bouwen, zodat u toekomstige vochtschade in uw vloeren en muren in Breda voorkomt.

Is er tijdens het bouwen sprake van een kelderlekkage in Breda? Soil-ID Vocht kan de vochtschade verhelpen door een kelderafdichting. Een kelderlekkage kan ook behandeld worden als het pand al in gebruik is.

Uw zakelijke partner

Wilt u meer weten over de dienstverlening van Soil-ID Vocht op het gebied van vochtbestrijding in Breda? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, dan kunnen we samen de mogelijkheden bespreken.

Neem vrijblijvend contact met ons op

©2019 Soil-ID    -     Disclaimer    -    Webdesign: Webton.nl