Vochtbestrijding Nijmegen

Soil-ID is gespecialiseerd in bouwputlekkages, vochtbestrijding en vochtpreventie. Heeft u last van vochtproblemen in Nijmegen? Lees meer over onze diensten in Nijmegen.

Ons werkterrein in Nijmegen

Soil-ID Vocht is actief in de vochtbestrijding in Nijmegen en vele andere plaatsen in Nederland. Wij kunnen voor zowel bestaande gebouwen als voor nieuwbouw de vochtwering verbeteren en allerlei vochtproblemen oplossen. Wij werken hoofdzakelijk voor bedrijven in de bouwsector.

Bekijk hoe wij u van dienst kunnen zijn

Vochtschade in uw bouwproject

Vochtproblemen kunnen leiden tot verzwakking van de constructie van gebouwen. Verf, pleisterwerk en behang kunnen beschadigd raken en er kan schimmelvorming optreden. Ook bij gebouwen in aanbouw zijn vochtproblemen een kwestie. Het pand in aanbouw moet over goede eigenschappen rond de vochtwering beschikken. Zaken als een kelderlekkage dienen direct aangepakt te worden.

Wij bieden de oplossing voor veelvoorkomende vochtproblemen

Soil-ID Vocht biedt een passende oplossing voor allerlei vochtproblematiek. Optrekkend vocht, dat vanuit de bodem in uw vloeren en muren in Nijmegen trekt, is een vaak voorkomend probleem en kan aanzienlijke vochtschade opleveren. Ook doorslaand vocht komt vaak voor. Uw bouwmaterialen zetten uit en krimpen, en in de ontstane scheuren en gaten kruipt vocht.

Wij kiezen ervoor om vochtproblematiek bij de oorzaak aan te pakken. Niet alleen verhelpen wij de vochtschade, wij zorgen ook voor permanente verbeteringen aan de vochtwering van een pand zoals een kelderafdichting.

Een kelderafdichting voorkomt verdere vochtschade

Soil-ID Vochtbestrijding kan de kelder waterdicht maken. De oplossing is afhankelijk van het type lekkage en de constructie van de kelder. Een voorbeeld is het injecteren van wanden en/of vloeren of het creëren van een nieuwe verbinding tussen vloer en wanden.

Uw zakelijke vochtweringspartner in Nijmegen

Heeft u last van vochtschade of vochtproblemen? Verbeter de vochtwering permanent. Optrekkend vocht, doorslaand vocht, een kelderlekkage of andere problemen met vocht: Soil-ID Vocht helpt u graag.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op

©2019 Soil-ID    -     Disclaimer    -    Webdesign: Webton.nl