Vochtbestrijding Rotterdam

Last van vochtproblemen in uw bouwproject? Optrekkend vocht kan vanuit de fundering in de muren trekken of er is bijvoorbeeld sprake van kelderlekkage. Maar ook bij bestaande bouw kunt u last krijgen van zaken als doorslaand vocht of kelderlekkage in Rotterdam.

Ons werkterrein in Rotterdam

Soil-ID Vocht kan door bouwbedrijven worden ingeschakeld tijdens de bouw van een pand. Ook bieden wij onze diensten aan voor  bestaande bouw. U kunt ons benaderen voor zaken als een kelderafdichting in Rotterdam en het behandelen van doorslaand vocht of optrekkend vocht.

Bekijk hoe wij u van dienst kunnen zijn

Vochtbestrijding in Rotterdam

Twee vaak voorkomende soorten van vochtproblematiek zijn optrekkend en doorslaand vocht. Optrekkend vocht komt doordat de poreuze materialen van uw pand vocht absorberen uit de bodem. Doorslaand vocht ontstaat door temperatuurverschillen. Daardoor krimpen bouwmaterialen bij uw pand en zetten ze uit. Hierdoor ontstaan scheuren en kieren, die zich vullen met vocht.

Professionele aanpak van vochtschade

Soil-ID Vocht bestrijdt uw vochtproblemen van binnenuit. Onze medewerkers inventariseren het probleem en bepalen de aanpak. Vaak worden door middel van injecties gaten en kieren gevuld, waardoor vloeren muren vochtvrij worden. Ook een kelderlekkage kunnen wij verhelpen.

Uw dienstverlener voor vochtwering in Rotterdam

Wilt u meer weten over de dienstverlening van Soil-ID Vocht voor uw projecten? U kunt mailen naar info@soilidvocht.nl of telefonisch contact met ons opnemen via 030-241 15 17.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op

©2019 Soil-ID    -     Disclaimer    -    Webdesign: Webton.nl