Vochtbestrijding Utrecht

Ondervindt u vochtproblemen in uw bouwput, kelder of pand in Utrecht? Kies dan voor vochtbestrijding in Utrecht van Soil-ID Vocht.

Ons werkterrein in Utrecht

Soil-ID Vocht ondersteunt u bij vraagstukken op het gebied van vochtschade en andere vochtproblemen. Wij werken samen met onder andere bouwconstructeurs, werkvoorbereiders en uitvoerders binnen bouwprojecten.

 

Bekijk hoe wij u van dienst kunnen zijn

Last van optrekkend vocht of doorslaand vocht?

Veel gebouwen hebben last van optrekkend vocht uit vloeren of doorslaand vocht uit daken, muren en kozijnen. Optrekkend vocht wordt uit de bodem geabsorbeerd door poreuze bouwmaterialen zoals gips, baksteen en cellenbeton. Doorslaand vocht wordt met name veroorzaakt door weersomstandigheden zoals grote temperatuurschommelingen en zaken als neerslag, vrieskou en wind.

Vochtbestrijding: vochtwerende injecties

Soil-ID Vocht bestrijdt optrekkend vocht en doorslaand vocht op effectieve wijze. Wij zijn gespecialiseerd in de toepassing van vochtwerende gelinjecties.

Kelderlekkage Utrecht: kelderafdichting tegen vochtschade

Is er veel vocht aanwezig in uw kelder in Utrecht? Soil-ID Vocht verhelpt uw vochtproblemen met een kelderafdichting op maat.

Vochtpreventie: optimaliseer uw materialen, methode en constructie

Natuurlijk voorkomt u de problemen liever, dan dat u ze laat oplossen. Soil-ID Vocht laat u daarom kiezen uit een breed scala aan preventieve oplossingen voor vochtschade. Wij adviseren u onder meer over cruciale aspecten zoals de optimale bouwmaterialen, methode en constructie, waardoor u vochtproblemen en onnodige kostenposten voorkomt.

Uw partner voor vochtbestrijding

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan direct contact met ons op. Wij zijn gevestigd in Utrecht en komen graag bij u langs om vochtproblemen te onderzoeken.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op

©2019 Soil-ID    -     Disclaimer    -    Webdesign: Webton.nl