Vochtbestrijding Zwolle

Heeft u last van optrekkend vocht uit de bodem, doorslaand vocht door weersomstandigheden, een bouwputlekkage of een kelderlekkage? Wij zijn gespecialiseerd in vochtbestrijding voor de zakelijke sector.

Ons werkterrein

We werken vanuit Utrecht en Breda door heel Nederland, waaronder Zwolle. Onze expertise is vochtbestrijding en vochtpreventie voor bestaande en nog te realiseren bouwprojecten. We werken daarbij nauw samen met aannemers. We adviseren onder andere werkvoorbereiders, uitvoerders en constructeurs.

Bekijk hoe wij u van dienst kunnen zijn

Vochtschade

Vochtschade is een probleem dat tijdig en op professionele wijze aangepakt moet worden. Al tijdens de bouw van een pand dient u rekening te houden met vochtwering, zodat het pand vochtvrij kan worden opgeleverd en dit ook blijft. Ook bij bestaande bouw is vochtwering in Zwolle van groot belang.

Vochtproblemen zorgen voor een verslechtering van uw pand. Uw vloeren en muren in Zwolle worden onder invloed van vocht steeds minder stevig. Behang en pleisterwerk kunnen beschadigd raken en er kan zelfs schimmelvorming ontstaan.

Vochtbestrijding in Zwolle

Tijdens het bouwen van een pand moet er rekening gehouden worden met de vochtwering. Optrekkend vocht, dat uit de bodem de muren intrekt, moet worden voorkomen. Ook dient te worden gezorgd voor een grondige kelderafdichting in Zwolle. Soil-ID Vocht kan bouwbedrijven hierin adviseren, zodat de juiste keuzes worden gemaakt op het gebied van vochtwering in Zwolle. Heeft het pand in aanbouw reeds last van vochtproblemen, dan kunt u ons ook inschakelen.

De juiste technieken in de juiste situatie

Soil-ID Vocht werkt bij voorkeur met injectietechnieken. Hierbij worden vloeistoffen geïnjecteerd die de scheuren en kieren in uw muren en vloeren dichtmaken. Op deze manier kan er geen vocht meer inkomen.

Uw partner voor vochtwering

Kortom, heeft u ook last van optrekkend vocht, doorslaand vocht of dient er een kelderafdichting in Zwolle gemaakt te worden? Soil-ID Vocht helpt u bij het verhelpen van vochtproblemen en het voorkomen van toekomstige vochtschade. Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op

©2019 Soil-ID    -     Disclaimer    -    Webdesign: Webton.nl