Vochtbestrijding Apeldoorn

Soil-ID Vocht is gespecialiseerd in bouwputlekkages, vochtbestrijding en vochtpreventie.

Ons werkterrein in Apeldoorn

Soil-ID Vocht is gespecialiseerd in vochtbestrijding en vochtpreventie. We verzorgen de vochtbestrijding in Apeldoorn. Wij werken voor bouwprojecten en zijn daarmee actief in de zakelijke sector. Voor onder andere aannemers en bouwconstructeurs brengen we de vochtproblemen in kaart en adviseren we over de oplossingen.

Bekijk hoe wij u van dienst kunnen zijn

Vochtoorzaken en vochtbestrijding Apeldoorn

De meest voorkomende vochtschade wordt veroorzaakt door optrekkend vocht uit de bodem of doorslaand vocht uit kozijnen, muren en daken. Optrekkend vocht wordt uit de bodem omhoog gezogen door veelgebruikte bouwmaterialen zoals baksteen en gips. Deze poreuze materialen geleiden het vocht in uw vloeren en muren, waardoor het woonklimaat van uw pand in Apeldoorn verslechtert.

Doorslaand vocht komt gebouwen binnen door kleine scheuren en kieren in uw kozijnen en muren. Deze scheuren ontstaan onder invloed van weersomstandigheden. Het continu krimpen en uitzetten van bouwmaterialen is een belangrijke veroorzaker van vochtschade. Een vochtvrij pand begint daarom met vochtwerende muren en kozijnen.

Kelderafdichting Apeldoorn voor een vochtvrije kelder

Vochtschade door kelderlekkage is een veelvoorkomend probleem bij gebouwen in Apeldoorn. Heeft ook u behoefte aan een solide kelderafdichting? Soil-ID Vocht verzorgt kelderafdichtingen in Apeldoorn.

Vochtpreventie Apeldoorn

Goedkoper dan het oplossen van bestaande vochtproblemen, is het voorkomen ervan. Soil-ID Vocht adviseert u op maat over zaken zoals de bouwconstructie, methoden en materialen waarmee u vochtschade kan voorkomen.

Uw zakelijke vochtwering partner in Apeldoorn

Heeft u aanvullende vragen over vochtoplossingen of wilt u weten wat onze diensten kosten? Neem dan vrijblijvend contact op voor advies op maat.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op

©2019 Soil-ID    -     Disclaimer    -    Webdesign: Webton.nl