Vochtbestrijding Groningen

Heeft u last van vochtproblemen binnen een bouwproject? Om nieuwbouwprojecten vochtvrij op te leveren en om de vochtwering van bestaande gebouwen te verbeteren, kunt u kiezen voor de dienstverlening van Soil-ID Vocht.

Ons werkterrein Groningen

Wij kunnen u van dienst zijn bij allerlei problematiek rond vochtwering in Groningen. Wij zijn actief in de zakelijke sector en werken nauw samen met onder andere aannemers en bouwconstructeurs.

Bekijk hoe wij u van dienst kunnen zijn

Vochtbestrijding in Groningen voor bestaande gebouwen

Om vochtproblemen op te lossen voor nieuwe of bestaande gebouwen, hanteert Soil-ID Vocht beproefde technieken om de vochtwering in Groningen te verbeteren. Wij inventariseren het probleem en selecteren de techniek om de vochtschade te verhelpen en voorkomen.

Soil-ID Vocht pakt vochtproblemen bij de oorzaak aan, zodat niet alleen de vochtschade verholpen wordt, maar de vochtwering blijvend verbeterd wordt. Scheuren in vloeren en muren in Groningen behandelen wij door middel van injectietechnieken, zodat er geen vocht meer in kan kruipen. Een kelderafdichting in Groningen behoort ook tot de mogelijkheden.

Vochtpreventie in Groningen

Bent u werkzaam in de bouwsector? Soil-ID Vocht kan u tijdens de bouwfase adviseren over vochtwering in Groningen. Wij kunnen u bijvoorbeeld vertellen hoe een kelderafdichting in Groningen plaats moet vinden of hoe u optrekkend vocht kunt voorkomen.

Uw partner binnen de bouwsector

Dus heeft u last van optrekkend vocht, doorslaand vocht, een kelderlekkage in Groningen of andere vochtschade? Soil-ID Vocht is u graag van dienst. Voor meer informatie en om de mogelijkheden te bespreken kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Neem vrijblijvend contact met ons op

©2019 Soil-ID    -     Disclaimer    -    Webdesign: Webton.nl