Vochtbestrijding Tilburg

Heeft u last van vochtproblemen in bestaande of nieuwe bouwprojecten? Boutputlekkages, optrekkend vocht of doorslaand vocht? Schakel Soil-ID Vocht in voor een adequate oplossing.

Ons werkterrein in Tilburg

Soil-ID Vocht is gespecialiseerd in het adviseren omtrent vochtwering en vochtvrij bouwen. Wij werken voor bouwprojecten en zijn daarmee actief in de zakelijke sector. Voor onder andere aannemers en bouwconstructeurs brengen we de vochtproblemen in kaart en adviseren we over de oplossingen.

Bekijk hoe wij u van dienst kunnen zijn

Vochtbestrijding in Tilburg door Soil-ID Vocht

Als optrekkend vocht of doorslaand vocht uw vloeren en muren in Tilburg verzwakt, kunnen wij gaten en scheuren opvullen door middel van injectietechnieken. Dit verbetert de vochtwering aanzienlijk. Ook gebouwen die nog in aanbouw zijn, kunnen schade hebben door vochtproblemen. Er kan bijvoorbeeld een kelderafdichting in Tilburg nodig zijn, of er is sprake van vocht in kruipruimtes. Wij kunnen ontstane vochtproblematiek aanpakken, zodat u het pand vochtvrij kunt opleveren. Daarnaast kan Soil-ID Vocht u van advies voorzien over hoe u de vochtwering in Tilburg in nieuwe panden kunt verbeteren.

Kelderafdichting in Tilburg

Soil-ID Vochtbestrijding kan kelders waterdicht maken. De oplossing is afhankelijk van het type lekkage en de constructie van de kelder.

Uw zakelijke partner in de bouwsector

Wilt u vochtproblemen verhelpen in een bestaand gebouw of zoekt u advies over vochtwering in Tilburg bij gebouwen in aanbouw? Soil-ID Vocht is u graag van dienst.

Neem vrijblijvend contact met ons op

©2019 Soil-ID    -     Disclaimer    -    Webdesign: Webton.nl